450 meter asfalt

Man tror, i sin enfald, att 450 meter inte ska kunna ställa till med allt för stora problem. Huga, ska aldrig tänka den tanken igen😡. Lastbilschaufförer brukar nästan alltid ha koll på läget,,, det hade inte kvinnan i 25-metersbilen, hon tar ut svängen för att kunna ta sej in till sin destination,,,,, DIREKT BAKOM LÄGGAREN, jag har fan aldrig sett maken till nonchalans, jävlar vilket liv det blev och hon tyckte inte att hon gjort nåt fel,,, herreguuuuud kan nån ta ifrån henne körkortet. Men hur fa-an tänker man????? Jag bara undrar😞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s