Attans…..

Ibland är det som förgjort, igår trasig fräs, lånefräs idag och så är asfalten för tunn för att fräsas.

Skulle börjat 12.30 blev framflyttat till 19.30, vi gick ca 600 meter sen tog det stopp😡

Fan också, var så inställd på att få jobba natt igen! Så nu ska jag försöka sova,,,,, ja eller hur??? Har ju sovit halva dagen för att vara pigg i natt! Hoppas det funkar bättre i morgon!

När jag nu ändå skriver kan jag bara nämna lite ”ris-grejor”

Vi har vad vi kallar för ”öar”,,, den består av en piltavla ( som talar om vilken sida du ska köra på) därefter följer ett antal ”sergeanter” ( avlånga gulorangea skyltar med sendsträck) och till sist en piltavla som talar om vilken sida den utgående bilisten ska köra på. De här ”öararna” är till för att skydda oss och er trafikanter. Har ni förstått?

Tycker jag har givit en bra förklaring ovan! Hur svårt kan det vara egentligen? Pilen visar ju var du ska köra, vad är problemet?

Problemet för dej, bilisten, är att: jag ska bara,,,,, svänga in där borta,200 meter till vänster, där är ju inga bilar. Jag ska bara tala om för dej, bilist,,, jag vet bättre än du gör om vad som händer i arbetsområdet,,,, så bara glöm: jag ska bara!

När du passerar i mitt arbetsområde är det fan-i-mej jag som bestämmer hur du ska köra. Det finns en anledning till varför vi gör som vi gör,,, var vänlig och respektera detta! FÖR ALLAS SÄKERHET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s