Torsdag natt i Nybro

Blev lite dåligt med att skriva så jag får sammanfatta lite,,,,

Ganska kort sträcka att asfaltera men med ganska mycket genomfartstrafik. Hade omledning, lyxigt nog 2 vägar att välja på! Det blev riktigt bra. Fick stå utan vaktväst (inga vaktskyltar) kändes inte helt ok om man säjer, speciellt inte på natten, även om det var bra belysning där! Ingen info för bilister om att vi fanns där!

Tack Jocke och Henke som hälsar på mej kramar😀

När vi är klara drar vi till Mönsterås för att sova och träffa min bror.

Han läser så klart min blogg och gissa om jag blev uppläxad😂 -syrran,,,, du kan inte skriva så, syftar förstås på mina ordval!

Jag går tillbaka i bloggen och läser vad jag har skrivit och,,, ja det låter kanske inte så bra alltid. Går igenom händelserna under dagen för att se vad som gjort mej så arg och inser att jag tar ut min rädsla i ilska när jag skriver. Ska bättra mej där😀

På de 4 år som jag har jobbat som vakt har klimatet ute på vägen ändrats drastiskt. Stress och det höga tempot i samhället gör många farliga för oss.

Ja, jag blir rädd,, när bilisterna kommer fort mot mej för jag vet ju aldrig om de använder mobilen, är påverkade av något eller faktiskt bra siktar på oss, vilket har hänt. Jag kan se det i deras ögon och den känslan gör mej rädd!

Jag har barn och barnbarn, min fina man, mina djur som jag gärna vill komma hem till när arbetsveckan är slut!

Jag ÄLSKAR mitt jobb och tänker fortsätta med det så länge jag tycker det är givande och roligt och så länge jag kan göra någon skilnad😍

får prata mer om det sen!

Jag har jobbat på IronMan idag och sen kört 3,5 timmar hem, känner mej rätt så mör nu! I morgonkväll blir det Jämshög😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s