Jämshög

Herreguuud, hur mycket bilar finns det i denna lilla ort? Man tror inte det är sant, inte en lugn stund på hela dagen!

En del bilister har försökt köra om hela kön, utan en tanke på eventuellt mötande trafik, de har snällt backat tillbaka i kön efter tillsägelse.

Vi hade en buss som passerade i ca 80 km/Tim vid den ena ön med ca 1 meter tillgodo till vakten som stog där. Det bussbolaget fick ett samtal från oss, det måste ha gjort nytta,(lite) för sen körde de lite lugnare!

Trafikverket passerade i området när det var som allra mest trafik, vi hade fullt sjå att försöka få igenom alla så snabbt och smidigt som möjligt, utan att riskera våra kollegors utsatthet. Fick info från utmärkningsansvarig att Trafikverket tycke att köerna var för långa och att vi borde öka hastigheten på lotsningen. Tvärs emot all logik, i min värld! Vad är viktigast??? Och till vilken nytta. Ja, vi vet att köerna är långa vid vissa tider,,, men är det värt att rucka på säkerheten i arbetsområdet? Det kan vara svårt nog ändå att ”ta igenom ”en bilkö utan allt för stora luckor och ökar man då hastigheten blir luckorna genast längre, vilket ökar hastigheten ännu mer. Vad göra då?

Kanske en omledning hade varit bättre om det finns möjlighet till det? Det hade i alla fall blivit lugnare för alla!

Det har varit roligt att jobba idag i alla fall, många trevliga människor att byta några ord med. Alla har sina liv och det är så olika. Roligt när folk delar med sej lite av sin vardag!😀

vi har förflyttat oss till Jämjö nu i kväll. Blir intressant med E22:an i morgon. Tur det är innanför 50-skyltarna!

Natti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s