Åter i Jämjö

Fick en lugn och fin kväll vid ett av mina favoritsovställen( där vi blev inlåsta en gång tidigare😂). Inte denna gången då! Dagens arbetspass började inte förrän halv 10 och den värsta morgonrusningen var avklarad.

Kändes lite rörigt i början innan vi kom fram till en bra lösning på det hela. Köerna var otroligt långa men efter Kalles förslag gick det mycket bättre! Det var bara när fräsen skulle ut och vända på E22:an som det blev stopp ett tag.

Jag skulle sååå gärna vilja vara med när det planeras ett sådan arbete som idag, vill veta hur de tänker och resonerar, för ibland kan jag inte förstå hur de kommer fram till den lösningen som var tänkt😂

Intressant dag! Alltså jag tycker att de flesta Blekingebor är väldigt tålmodiga och vänliga, det har flutit på väl, trots lång väntetid emellanåt, det ska de ha en eloge för!

Åh, höll på att glömma, Håkan, storbonden jag berättade om i tidigare inlägg tutade och hälsade glatt igenkännande på mej idag när han passerade i kön!Det var nog dagens höjdpunkt!!! Hahaha, fan va roligt😀

Nu har jag förflyttat mej, typ 4,5 timmar uppåt landet till Mantorp, ska möta upp kollega klockan 06 i morgonbitti

Sorgligt dock att säja ”hejdå” till de jag arbetat med de senaste 14 dagarna, jag får lite separationsångest. Det är kanske så när man har roligt på jobbet.

P.s ibland hittar jag lite uddagejor ute i landet, denna busskuren är ett exempel😀😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s