Mellan Mantorp och Linköping

E4:an,,,,,huga, vad fort det gick där då. Ganska nervöst att flytta ut skyltar där kan jag meddela! Ny erfarenhet att lägga till i ”inkorgen”!

Jag känner mej helt slut efter dagens arbete, alltså rent mentalt. Sover med största säkerhet alldeles utmärkt gott i natt😂

Asfaltering i ytterfilen i norrgående! Verkar vara vana gubbar där. Bara jag som var nervös. Det blir jag när jag plötsligt inser att det är endast en vajer som skiljer mej och södergående trafik,,,,, jag tänker: går något fel här så märker jag inte ens om en bil kör på mej innan jag är död!

När vi går och flyttar ut ”sergeanter” och gör vägbanan smalare, dels för att få ner farten och dels för att ”läggarna” ska kunna jobba någotsånär skyddade, dundrar lastbilar förbi mej i 70 knyck, utan någon som helst antydan till att sakta ner farten. Ser de mej överhuvudtaget? Vilken tankeställare jag fick. Ett enda litet felsteg och min man hade inte haft någon fru, mina barn ingen mor och mina barnbarn ingen mormor! Sug på den tanken, fy fasen alltså. Så ni förstår säkert varför jag är slut nu! Ser med stor tillförsikt, trots allt fram emot morgondagen!

Bilar e hårda,,,, människor mjuka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s