Nytt arbetsområde,,,, ingen E4:a

Började halv 6 med att vända ut skyltar.Idag är det parallellvägen till E4:an. Förväntade mej en lugn dag och så blev det!

Vi har kört med lots idag och alltså har vi så klart utökat styrkan med vakter, 3 goa töser från Stockholmsområdet. Så idag har vi varit 4 tjejer som vaktat och lotsat, hur ofta händer det??? Roligt att träffa nya kollegor, kontakt direkt, funkade hur bra som helst😀

Lagt en sträcka på ca 1500 meter, ena sidan. Avbröt innan regnet kom, så det blev en riktigt kort dag.

Många av bilisterna som kom på den här vägen, trodde att vi var kvar på E4:an, de blev måttligt roade över att vi var här också! Samtidigt! Det är till att ha koll på läget! E4:an är klar för denna gången.Tur för dem att väntetiden här var avsevärt kortare, till de flestas lättnad. På måndag är vi tillbaka och lägger andra sidan. Hoppas vi slipper vildsvinsfamiljen då! Kom ett helt gäng sådana över vägen i morse innan vi startade😂. Blev ganska förvånad att se dem så nära av E4:n och det är inte så många meter mellan vägarna!

Vi var klara vid halv 2, så då var det bara hemfärden kvar,,,, 4 timmar, jag var hemma vid halv 7, blev tvungen att stanna för en tupplur. Det hjälpte inte ens med kaffe idag. 😂😂

I morgon blir det rapport från Ängelholm, veckans sista pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s