Ängelholm

Lite drygt en halvtimmes färd till jobbet, ganska ovanligt att få vara så nära hemma😍

Vad jag förstod så var det fiber-jobb. Kort sträcka max 200 meter. De hade testat själva utan vakter igår och de sa att det var näst intill omöjligt att jobba och att det var kaos i trafiken. De beställde vakter till idag, fatta vad det kostar att ha 3 vakter bara för att bilisterna inte kan vara respektfulla eller ta hänsyn till både varandra och de som jobbar på eller vid vägen. 200 meter, två öar och så krävdes det TRE gupp för att få ner farten. Aaah, hjälp!!!! Vi fick flytta om och greja, minska avstånd och till sist blev hastigheten betydligt bättre. Jag tycker det är sorgligt att folk e så nonchalanta. Jag hade bilar som passerade ut ur min ö i 70-80 km, alltså bilar som släpptes från andra ön, 70-80km, sista guppet låg ca 50-60 meter ifrån där jag stod, hur är det ens möjligt?

Nä Ängelholm var inget roligt att jobba i idag😢

Jag hade också en man som körde ända upp i knäna på mej, tur jag har en flagga utan träskaft! Kan säja att det var nära ögat,,,,

I det här jobbet gäller det att vara lugn och vänlig annars är man till råttorna. Så jag drog efter andan och gjorde mitt bästa för att svälja ilskan och rädslan som automatiskt kommer i sådana situationer. DET ÄR SVÅRT😡 gick fram till honom och pratade och förklarade, varpå han svarade att han inte tänkt köra på mej,,,, nä det tror jag inte heller,,,, men de bilar som kommer bakom dej, de kanske kör in i dej och då är det jag som ligger på din motorhuv med förhoppningsvis bara brutna ben. Det hade han aldrig tänkt på men efter detta kommer han garanterat att stanna minst 10 meter från ALLA vakter hädanefter😂

Det blev en riktigt kort dag så jag åkte ner till stan och hälsade på Collin som var vid ett annat arbetsområde.

Får ju passa på att träffa kollegor när man är i närheten!😀

Så nu gott folk tänker jag hålla helg så hörs vi på måndag igen. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s