Norsholm

Så,,,, sista biten då, halva vägen kvar.

Ute halv 6 och vände upp lite skyltar. Stackars Klas trodde han hade glömt att vända dem i torsdags, innan han fattade att jag var ute före honom😀

3 nya vakter från Stockholm som ska hjälpa oss idag och så är verket sönder, så vi får vänta en bra stund på massan eller ”moset” som de säjer här. Vi får börja lotsa ganska tidigt för det är trångt med alla maskiner.

Vi märker ganska snart att vi jobbar på väldigt olika sätt och det blir missförstånd som vi måste reda ut. Så i morgon blir det på ett annat sätt. Förhoppningsvis funkar det bättre!

Körmässigt har det gått bra idag, duktiga bilister, inte mycket trafik.

Nu i kväll har vi flyttat till nästa ställe, Sunnhultsbrunn, litet gullig samhälle, inte så långt från Gränna. Här ska vi vara i två dagar, vi har skyltat upp området nu i kväll, så det är klart till i morgonbitti. Så klart kan jag inte klara mej utan att nått händer så idag blev det ett trasigt däck på släpet, jag tog en trottoarkant och ”Poff”, ja det var det däcket, till råga på allt var det alldeles nytt för dagen😡 jamen, trötta mej😡 vilket skit alltså. Sen ville inte jag köra mera! Gick snabbt att byta, en kollega hade en stor domkraft i bilen, gick att lyfta utan att tömma släpet i alla fall.

Hittat plats att stå på och nu är det dags att sova. Blir spännande i morgon, den här vägen är faktiskt ganska högt trafikerad och i ena änden finns en mittvajer och skarven är väldigt nära den. Mer om det i morgon! God natt på er😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s