Gaaaah, viken dag,,,,

Börjar klockan 06,,, idag har jag hållit gruppen i järnhand,,, nån ordning får det faktisk vara och så blev det! Har fungerat lysande mestadels. Idag fanns inget utrymme för käbbel eller gnäll, just suck it up och jobba. 😀 Trafiken har varit helvetisk, inte ett släpp under 20 bilar och ibland upp emot hundratalet. Har inte varit en lugn stund mellan 06 och 22!

Bilisterna har varit fantastiska, trots otroliga väntetider. Nästan inga sura miner, så himla glad för det. Jag har kunnat behålla fokus och samtidigt uppmuntrat mina kollegor och svara på det mesta de har frågat om!

Nu är jag fullkomligt slut i hjärnan, kudden kallar för ett par timmars sömn, börjar 05 imorgon!

Natti till er som läser😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s