Åååååh jag dööööör…..

Fattar ni, gick upp klockan 04, började 05 och nu är klockan 00,21.

Blir ett kort inlägg idag bara. Tänkte på ”hjälpsamhet” och vill gärna filosofera lite runt det.

Alltså, om man står i en bilkö och någons bil stannar eller inte vill starta, hjälper man inte varandra då???? Svar: Nope! Då väljer man helt sonika att runda den stackaren som står där. Det här har vi sett ett antal gånger idag och jag tycker det är bedrövligt att det är så. Jag vet att det finns folk som är hjälpsamma, jag har sånna hemma och bland mina kollegor. Men så fort det handlar om motorstopp i en kö då väljer man att inte hjälpa. Konstigt😠

Inte lika långa köer idag tack och lov men det har hänt lite grejor i alla fall!

En lastbil som bröt sej ur kön och körde förbi röd flagga, hur tänker man då? Ingen av våra bilister vet hur det ser ut inne i arbetsområdet ändå väljer somliga att bara tänka på sej själva utan minsta tanke på vad som kan hända,,, tänk om de hade mött en lotsbil med hela sin kö??? Tänk om läggaren höll på att vända, tänk om någon klistrar en skarv och så plötsligt dundrar en stor lastbil in. Vi vakter vet vad som händer i arbetsområdet och vi är där för allas säkerhet!

Det hann ju bli mörkt innan vi gick av och det är ännu en sak att tala om,,,, vet ni hur obehagligt det är att vakta när lastbilar och bilar kommer farande i hög hastighet och det är mörkt??? Ser de mej ens, syns skyltarna eller bara skiter man i dem?

Vi börjar skylta från 2 km idag, det är alltså 2 km innan vi står, där finns hur många skyltar som helst som talar om att något är på gång, ingen kan undgå att se dem,,, men ändå,,,

Jag står mitt i vägen, gulklädd med massor av reflexer och en sketen liten röd lampa och tänker för mej själv,,,,, stannar denna bilen eller måste jag hoppa?Det är så små marginaler,,,busschaufför blev irriterad på lång väntetid, bröt sej ur kön och försökte ”backa”

Dagens bästa: hund Bosse (amstaf) husse i lastbil med regnr BOB! Bosse och Bob😀 tack för att vi fick hälsa på vovven💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s