På väg igen….

Mot Grimstorp, sista biten i morgon!

Stannade för en fika i Ljungby. Fasen vad det blir mörkt tidigt redan. Körde hemifrån kl 18, då var det ljust, en timme senare….. mörkt. Kan bero på de mörka regnmolnen😂

Svängde av vid Värnamo norra och strax innan jag skulle svänga vid Vrigstad hade det skett en älgolycka. Jag stannade och frågade om de behövde hjälp och hur det hade gått med den som körde. Mannen jag pratade med var den drabbade föraren, han var ok men lite skakis. Han hade fått hjälp av flera bilister, så jag körde vidare.

Tog inte många minuter förrän jag stötte på nästa olycksdrabbade, en lastbil med punktering på en öde vägbit. Han hade också fått hjälp😀

De båda drabbade hade dock något gemensamt,,,,de hade de där blinkande puckarna från biltema. Så bra de syntes, på långt håll också! Sådana borde vara obligatoriska i varje bil. Jag har faktiskt redan införskaffat sådan, bra att ha när man står vakt på natten. Syns bättre då och känns lite tryggare.

De kostar en hundring och kan vara en billig livförsäkring. Jag tror jag ska fixa några extra så jag har, fall i fall! Om inte annat kanske jag kan hjälpa någon vid något tillfälle!

Körde vidare en bit till och där satt en räv mitt i körbanan och kliade sej! Den fick ganska bråttom när mina ljus träffade honom!

Jag är så glad och tacksam för att mannen min har fixat en ljusramp till husbilen. Jag har kanonbra ljus och det behövs verkligen nu när det börjar bli höst och mörkt ute!

Resterande mil gick fint,,,, inga fler oväntade upplevelser och nu står jag parkerad för natten😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s