Klara, färdiga och flytt

Började klockan 06, bara en liten bit kvar att färdigställa. Vi har klarat oss undan regnet,,,, nästan😀

För att vara en sån liten ort så har den en otrolig genomfartsstatistik på morgon och eftermiddag.

Jag har bara träffat trevliga och glada människor idag, brukar vara en del purkna annars,,,,, härligt. De flesta har kört lugnt och fint och då är det så roligt att jobba!

Efter avslut där gjorde vi en förflyttning till väg 133 ( tror jag det var). Strax utanför Gränna!

Vi skyltade upp för i morgon och då kom regnet, fasen också,,,, dyngsur, hela jag. Till råga på allt råkade jag hoppa ner i en djup vattenpöl ( kolsvart ute vid tillfället) och så blev skorna genomsura så klart😂. Funderade ett tag på hur jag skulle få dem torra tills i morgon,,,, lösningen blev: fullt ös på värmen i husbilen, skor och sulor uppe vid vindrutan, de var faktiskt torra när jag kom fram till ställplatsen,,, helt otroligt. Jag gillar verkligen mitt ”home-away-from-home”😀 fungerar lika bra som en torktumlare😂😂

Så nu kryper jag ner i sängen och drar nytta av torktumlarvärmen. Natti alla, nu är jag trötter😴slutspurt i Grimshult!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s