Låååång dag,,,,

Äntligen😀 jag har hört min kudde kalla på mej i flera timmar nu!

Nyduschad, nerbäddad och nöjd med dagen.

5 km lagt, så bra jobbat, av alla! Vi har haft lite problem med bilister som inte har stannat vid ” invänta-lots-skyltarna”. Jag tror inte de som kör ut utan lots förstår hur farligt det kan vara. Skyltarna finns ju där av en anledning. Vi som jobbar vet vad som kan hända och många gånger står man där med hjärtat i halsgropen! De flesta gånger går det bra, tack och lov. De finns dock de gånger man har fått springa för att få stopp på dem, bara för att man vet att det kommer en lots runt hörnet, i deras körfält. Jag önskar sååå att folk kunde respektera skyltarna. Jag fick vinka in en man idag som just struntade i en sån skylt. Han kom körandes i det nylagda, lotsen var på gång mot honom med sin kö i 60 km, hade han fortsatt hade han antingen fördärvat i den nya asfalten eller kört mot lotsen,lika illa båda delar. Det är inte lätt att stoppa en lotskö med 50 bilar i 60 km utan att det händer något och det är kanske inte alltid så lätt att fixa skadorna i den nya asfalten. Det är så klart inte lätt att veta om man inte jobbar i vårat yrke, det är ju därför som skyltarna finns!

Ett tips till er som läser här, berätta gärna för era anhöriga: följ anvisningar i arbetsområdet, försök att ”hålla ihop” lotskön och andas så kommer allt att gå jättebra😀

Vacker solnedgång över Vättern ikväll💕

Nu blir det lite välförtjänt vila! Det lär inte ta lång tid att slockna idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s