1:a natten avklarad

Vajerarbete i Älmhult!

Det var ju något nytt för mej,ingen asfaltsdoft där inte. Men nu vet jag hur det görs också!

När vi skulle börja så kom världens åskskur, så j-a typiskt. Tur att vi blev lite fördröjda och slapp det allra värsta😂 Natten har varit lugn, dock lite kall framåt småtimmarna och detta trotts att jag hade min ”vinteroverall”.

Ett märkligt fenomen som jag inte har varit med om tidigare var att jag kunde märka en markant skillnad i trafiken strax innan kl 06. Plötsligt blev tempot annorlunda och det kördes mer aggressivt och ibland väldigt fort. Det var som att det hela hände på en given signal. Det var länge sedan jag kände att jag VERKLIGEN ville av vägen,,,typ NUUUU! Ville verkligen av innan rusningstrafiken startade på riktigt. 06.15 var vi av vägen!

Trött, sliten och lite frusen, tillbaka och logga ut oss och nu govänner,,,, efterlängtad vila😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s