Lite sightseeing i Älmhult

Det hann jag med under dagen. Här är väldigt vackert. Körde ner till sjön för att inta min egengjorda frukost, där var det lugnt och skönt i solen. Blir lite knasigt med tiden när man jobbar natt. Frukost klockan 14😂 och tid att njuta och ta tillvara på ledighet innan nästa pass!

Började 17.30 och fick åter igen vänta på att få färdigskyltat. Vi var många som väntade och det måste ha kostat en bra slant. Inte optimalt alls. Känns inte särskilt bra att inte komma igång i tid 😞. Så när vi äntligen kan gå ut så flyter arbetet på bra. En justering fick de dock göra,,,, flytta en ”buffert” som hamnat på fel sida 😂!

Vi har också haft lite omkörningar i lotskön under natten. Någon så illa att de höll på att köra in i just en ”buffert”.

Åter igen ber jag er som läser detta att tala med era nära och kära, när ni läst detta,,,,, vi är där för att hjälpa och skydda både er och oss som jobbar på vägen! Det ÄR inte tillåtet att köra om i arbetsområdet. Vi vet vad som händer inne i området, det vet inte ni bilister.

En annan sak också,,, det är inte roligt när ni försöker köra så fort ni kan fram emot oss vakter 😞 så när ni ser att det är skyltat för vägarbete, så släpp på gasen!

Jag vill gärna ha i alla fall 10 meters avstånd till förstabilen,gärna mer. Det kan vara avgörande för mitt liv, då har jag åtminstone en liiiiten chans att reagera och hoppa undan om nästa bilist inte har uppfattat stoppet och kör rätt in i framförvarande bil. Jag har varit med om det och det är inte trevligt. Om sanningen ska fram så hinner men knappt reagera om det smäller. Så jag är tacksam om ni vill hjälpa till att föra budskapet vidare till alla ni känner. Tackar👍

Vi gick av 05 och då var det kallt kan jag lova, i morgon blir det halsduk också😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s