Saker som vi ser och upplever,,,,

”Normalt” när man kör och där är mycket trafik, visst är det så att många bilister hänger en i arslet och gör allt för att kunna köra om??? Osökt kommer jag då att tänka på våra ”lotsköer”,,,, alltså, vi vill gärna att lotskön ska hålla ihop, i alla fall tills vi har passerat våra kollegor,,, men det är fa-an nästan helt omöjligt,,,, vi kan ligga och köra i 10 km/Tim och ändå blir det stora luckor. Hur är det ens möjligt???

Trafikverket( vad jag vet) har en väntetid som vi försöker följa. Min mening är dock att det nästan är omöjligt det också.

T ex, första bil i kön ska inte behöva vänta mer än 3 minuter,,,, ok så långt,,, men så kommer lotskön från andra hållet in i bilden,,, och där rök den tidsplanen, måste få med alla, inte lätt när Facebook kallar, sen måste du samla ihop kön innan du kommer fram till t.ex. läggarna, vi är ju där för bl.a. deras säkerhet! Hur svårt kan det vara att hänga på i en lotskö när bilister ”normalt” , utan lots, hänger en i arslet?

Liten filosofisk utsvävning bara😂😂😂

Tänkte ta en till

På våra skyltar står det: ”Lots” och ”följ mig”

Vi har”blinkelampor” som berättar att något är på gång här,,,, vi kör först,,, ni följer efter!

Då är det ju meningen att man ska, just följa efter,, men en del hänger inte med på det konceptet utan väljer att köra om lotsen, gärna på fel sida också!!!

Ibland blir man bara toooosig, vad hände med ”följ mig”?

Måste poängtera att de allra flesta sköter sej bra, trotts att det kan vara stressande att köra igenom ett arbetsområde!

Åh ja just det,,, om man ser att man närmar sej ett arbetsområde, kan man inte lätta på gasen då? Några finner det roligt att köra fort emot oss, känns inte ok för mej, jag vill gärna ha er 10 meter ifrån mej, för då har jag i alla fall nån sekund på mej att reagera ifall någon kör in i förstabilen. Med lite tur hinner man kanske hoppa undan!

Två jobbenättet som har funkat riktigt bra,,,, nu ska jag sova och ni andra ska åka och jobba nu😀gammal trotjänare, min vaktväst i nattsken😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s