Efterdyningar från torsdagsnatten

Alltså,,,, känner att jag inte fått ut all ilska och frustration, så jag måste skriva så jag får ut det från kroppen!

Jag blir så upprörd av den nonchalans och jag-ska-fram-till-vilket-pris-som-helst-mentalitet som finns hos många bilförare.

Många tankar har surrat i huvudet sedan torsdagsnatten,,,, är det verkligen värt att jobba som jag gör??? Ser de mej inte???? Funkar inte min nattlampa??? Vad är det som gör att bilister inte är närvarande när de kör?

Jag har ingen som helst aning om vad det är för bilist som kommer emot mej, jag vet inte ens om den som kör är nykter, jag vet inte om den är ledsen, arg eller upprörd över något. Jag ska ändå kunna hantera vem det än är som kommer körande emot mej. Jag vill alltid erat bästa, göra det så smidigt som möjligt för er att ta er igenom arbetsområdet!

Alla vill ha fina och bra vägar att köra på och när vi fixar det så har ni inte ens tålamod att vänta ett par minuter, utan att visa ert missnöje, genom att komma ut och skälla på oss, tuta, vända och peka på klockan!

Jag tycker såååå illa om peka-på-klockan, så jag kan till och med säja att jag hatar det beteendet. Säjer jag det, då är det illa. Brukar sällan använda så starka ord😞

Varför jag skrivet detta idag, tror jag beror på att jag har haft ett par timmar tillsammans med mitt ena barnbarn. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag värdesätter den tiden. Så fantastiskt att få ha henne nära, prata,fika och bara finnas där, tillsammans, hon och jag. Kvalitetstid som är ovärderlig för mej.

Om jag sätter det i relation till idioten som messade sej igenom arbetsområdet,,, med oss vakter som står så utsatta,,,,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s