Tacksamhet,,,,

Känner bara en sådan stor tacksamhet när jag hör hur bilarna lättar på gasen så fort jag tänder min nya lampa. Den har ett fantastiskt rött, starkt sken. Det var precis den effekten jag var ute efter😀

Hittade den med hjälp av en kollega och sedan fick jag den av min man i present😍. Det är så skönt för nu behöver jag inte vara orolig för att inte synas tillräckligt. Det borde vara lag på att ha sådana effektiva lampor för oss vakter som jobbar mycket natt!

Nu i kväll när vi gick på, stannade en lastbil till vid sidan om mej och sa hej😀😀 men va roligt,,,, jag träffade honom i Ljungby i början av säsongen, där han blev tvungen att stanna en timme eftersom asfalten var för ny och varm för att släppa på hans tunga bil!!!

Vad kul att han kände igen mej!

Tacksamhet kan jag också känna till den unga mannen som gjort hålen till vägräckena, när han var färdig med sitt jobb stannade han till och tackade för att vi vaktat när han jobbade! Amen ibland är det bara såååå roligt att jobba! Tänk vad ett enda ord kan göra🥰

Natten har känts lång, kanske för att det har varit kyligt och lite regnigt. Tyckte så synd om de som jobbade med räcket, det måste ha varit riktigt kallt att hålla på med bultar och annan skit😞 blött när bilar och lastbilar passerade och de låg på knä för att skruva fast det hela. Usch!

Nu är vi i alla fall klara för i natt, hoppas vi alla får en god sömn. På det i kväll igen😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s