Glåpord och annan skit som vi får ta,,,,

Såg artikeln som du delade, Johan! Den är såååå sann😞

Detta inlägget blir inte som de andra jag brukar skriva….

Detta kommer att handla om hur vi blir behandlade av bilister emellanåt. Jag tänket skriva bokstavligen vad en del säjer till oss, det blir riktigt illa. Märk väl DETTA ÄR INTE MINA ORD,,, jag bara förmedlar vad en del säjer till oss.

Det blir svordomar, könsord och riktiga hot. OCH inlägget blir långt!

Stod i en fyrvägskorsning i Helsingborg en höstnatt förra året. 2 motorcyklar blir stoppade varav den ene blev arg för det. Hans ord efter han blivit tillsagd att vänta: djävla hora, jag ska knulla din morsa!! Den utsatta vakten fann sej dock denna gången, tryckte in knappen på ”walkin” så jag hörde vad som sades,,

Jag har blivit kallad, jävla hora, jävla fitta, kärringjävel och gud vet allt,,,, jag har blivit hotad till livet och om jag inte passar mej så vet jag var du bor. Fuck-you-fingret är vardagsmat😡 likaså peka på klockan och tro att de är mer värda än andra,,,,

”jag är faktiskt advokat”,,,. OCH,,,, du advokaten,,, det kommer skit ur röven på dej också😡

Vissa bilister kör ända fram till knäskålarna på en, rusar motorn och skriker: flytta på dej din jävla idiot!

Detta händer tyvärr alldeles för ofta. Det är bara en liten del av vad jag har varit med om, jag VET att mina kollegor blir utsatta för samma ”behandling” DAGLIGEN,,, ja ni läste rätt… DAGLIGEN😡

Skulle man föra statistik över detta, så tror jag att det snabbt skulle ske en förändring i lagen. Hot, trakasserier och våld mot oss borde verkligen tas på allvar. Det är fan inte roligt att stå vakt, i regel ensam på possitionen, när sånt här inträffar. Sen kvittar det om man är tjej eller kille.

Jag är inte rädd när jag jobbar,,, jag älskar mitt jobb. Annars skulle jag inte jobba som jag gör. Jag försöker möta mina medmänniskor med samma respekt som jag vill bli bemött,,, men fan, det är inte alltid så lätt!

Ärligt talat så vill jag inte ens möta någon respektlös med respekt! Även om jag borde. Oförskämdhet och otidigheter har jag noll tolerans för, med all rätt,,, det är ju inte jag som gjort fel,,,,jag gör mitt jobb och får betalt för att stå ivägen, för allas säkerhet,,,

I natt när vi jobbade utanför Älmhult, hade jag en annan incident,, ännu en icke-tänkande bilist😞

Det är svårt att lotsa trafik när det är dubbelfiligt,, man vet aldrig om någon får för sej att köra om, det hände i går kväll. De sätter vajer på 23:an och de som arbetar är ibland tvungna att vara på båda sidor av vajern. Ser ni vad som ska komma nu??? Bakom mej i lotsen har jag en lastbil( tack och lov) och ett antal bilar efter det, det är dubbelfiligt och en bilist tror att det är ok att köra om,,,, jag blir tvungen att lägga lotsen i ”fel” körfält för att bilisten ska fatta att man inte får köra om, jag får hjälp av lastbilen som täcker resten av körfältet, innan vi kommer fram till arbetarna. Tänk om jag inte hade uppfattat vad som höll på att hända bakom mej och lastbilschaffisen, som också var ”vaken”, då hade det kunnat sluta riktigt illa! Tack chaffisen😀som förstod vad som höll på att hända!

Det ÄR omkörningsförbud i arbetsområden. Dags kanske att införa förbudsskyltarna igen.

Så 😀nu är jag färdig, håller helg med nära och kära. Ses på måndagnatt igen!

Kör försiktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s