Uuuuhhhh, vägarbetet utanför Ljungby,,,, läskigt

På väg mot nästa veckas jobb i Bankeryd. Kom iväg sent så det hade blivit mörkt, regnet öser ner och ju längre upp jag kommer så ökar vinden. Det känns i husbilen,inte roligt.

Jag tar det lugnt, vet att det är ett par arbetsområden jag ska igenom. Först Ljungby, huga, där var det inte roligt att köra och jag förstår att folk blir förvirrade där, det blev i alla fall jag. Sicksack över vägbanorna, mörkt och regn. Till och med jag, som annars är ganska van vid det här laget, körde faktiskt fel på ett ställe. Så jag fick snirkla mej in mellan X3:orna. Tur det inte kom någon mötande. Hade nog gärna sett en piltavla där om den nu hade fått plats. Ganska trångt just där och som sagt regnigt och mörkt.

Resterande bit klarade jag utan missöden😀

Nästa område, tror det var vid Värnamo, hur många X3:or som helst var nerkörda och en del hade svängt sej. Lååååång stäcka där också. Men där körde jag inte fel😂😂

När jag kommer fram till Bankeryd, kör jag igenom vårat arbetsområde och undrar hur vi ska klara det på 3 pers. Hoppas att det är fler som kommer fast det inte stod i arbetsordern. Brukar vara så ibland, det finns redan personal där och så behöver de extra och det brukar inte stå då!✊

Efter 4-5 veckors nattarbete ska det bli trevligt att få jobba dagtid igen och ÄNTLIGEN få känna lite asfaltsdoft😂

Nu står jag på en av mina favvoplatser och regnet som smattrar på taket kommer att vara sövande.

Upp med tuppen i morgon, natti allaTro nu inte att det ser ut så här idag,,,,,, denna är ifrån sommaren😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s