Funkade fint ju

Det blev inte som jag befarade. De har fräst det sista idag! Tre vakter räckte gott!! I morgon ska det asfalteras och då är vi fler 😀

Blir intressant då det är många ut- och in-farter. Har kollat i dagsljus och det finns fina möjligheter för bilisterna att hitta lösningar och alternativ väg. Har dock märkt att många inte ”kommer ihåg” var man kan köra i stället och vi får tyvärr inte hjälpa dem med detta, av någon anledning som jag inte förstår. Det hade underlättat för alla parter. Men nu är det som det är, i stället skapar det irritation och ilska hos bilister som tycker att de får vänta för länge. Detta leder till att vi också kan få lite skit under dagen, eftersom det är oss de mötet först. Har de dessutom haft en inte allt för rolig morgon, kan det bli riktigt illa. Det är så lite som behövs för att folk ska ilskna till på morgonkvisten. Gäller att möta dem med en positiv känsla och försöka få dem att må bättre, kanske till och med köra därifrån med ett leende på läpparna! Då har man lyckats😂 Lovar att berätta i morgon hur det har gått!

Nu återgår vi till dagen,,,

Det skulle fräsas vid en järnvägsövergång, där träffade jag Angelica från InfraNord, trevlig tös som jobbat i många år och verkligen var proffs på sitt yrke. Väldigt noggrann och informativ. Så mycket info har jag aldrig fått från dem innan. De har bara liksom varit där när vi varit vid något spår. Så himla bra!

Vi fick löpande info hela tiden!

Vi blev klara rätt så tidigt idag, så vi hann till och med äta middag på närliggande matställe. Det händer inte så ofta.

Det är en dag i morgon också så nu tackar jag för mej och stänger ögonen😴

Brukar ju alltid försöka lägg upp en bild från där jag är men idag glömde jag det så ni får hålla till godo med ”katt-som-aspirerar-på-att-bli-husbilskise”😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s