Bankeryd-Falkenberg t.o.r

Idag fick mina kollegor börja utan mej. Jag var tvungen att köra till Falkenberg i ett ärende! Jag var tillbaka vid middagstid och det hade funkat bra trots att de fattades en vakt ett tag.

Första draget var nästan färdigt när jag kom, bara att hoppa in och jobba, så de andra kunde få en liten paus.

Andra draget blev lite jobbigare eftersom det blev i rusningstrafik. I vårat område fanns en sån där bussficka som stoppar all trafik. Inte roligt alls😞 genomfartsgata med en massa butiker, vårdcentral och förskola. Hela Bankeryd kör ju här på hemvägen😀 Hade varit betydligt lättare att lägga detta på natten. Någon gata ovanför oss fanns ytterligare ett arbetsområde, som vi inte visste om. De kom ner och skällde på oss för att de fick för mycket bilar. De förstod nog inte att folk valde att köra där eftersom det var totalstopp nere hos oss. Ingenting som vi kunde göra något åt, tyvärr. Bara se till att det blev färdigt och körbart så fort som möjligt. Det var fan inte roligt men jag tycker att vi lyckades bra under de omständigheterna. De allra flesta bilisterna var förstående men det finns ju alltid NÅN, så klart! Så idag har NÅN bränt över alldeles nylagd asfalt och kört mot ”röd flagga” och tog nästan vaktens fötter också. En del har helt enkelt inget som helst tålamod. Jamen, jag blir så trött,,, det tog ju längre tid att ta sej förbi den korsningen,de var ju tvungna att välta det igen. Allt bara för att en ”tosing” inte kunde vänta!

Till sist avtog trafiken och då blev det genast lättare igen😀

Vi fortsätter här i morgonbitti!

Jag gillar ju sådana här grejor, när man ser eller hittar något som liksom är lite udda eller som man inte hade förväntat sej. Dessa något övermulliga katter satt på en sten vid en infart till en parkering. Gillar folk med humor😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s