Mot Malmö

Det är inte ofta som jag är på den här sidan av länsgränsen. Inte mitt absoluta favoritställe men,,,

Åkte ner nu i kväll för att slippa morgonrusningen. Mötte upp en kollega som jag inte sett på ett bra tag,,, så roligt😀 Lite gofika och lite uppdatering sedan sist vi träffades. Vi ska vara i samma stad men på olika ställen i morgon.

På väg ner hit finns ett vägarbete strax utanför Landskrona och vi bilister i södergående blir hänvisade till höger körhalva. Tror ni inte att jag blev omkörd där,,, det var precis han kom om innan vägen smalnade av igen,, han kunde lika gärna ha dundrat in i cementblocken där om inte jag hade bromsat! Det var inte många centimeter emellan kan jag lova😡 åååååh, hur tänker man då??? Noll koll, typisk jag-ska-fram-till-vilket-pris-som-helst-idiot. Ja jag kallar dem för idioter, för att de inte bryr sej. Den bilisten kunde ha tagit med sej ett antal bilar och människor i en riktigt fruktansvärd olycka. Där var bra och tydligt skyltat och 50 vilket han hade passerat för längesen. Jag försöker svälja ner hjärtat igen, för jag tror det for upp i halsen! Alltså, ibland behöver man inte söka efter adrenalinkickar,,, de bara kommer så där helt plötsligt när man minst förväntar sej! Eller man kanske ska förvänta sej det just på ett sådant ställe?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s