På avstängd väg

Det var mycket på gång på denna korta avstängning idag,,, fixat för gång- och cykelbana, lagt plattor, fixat brunnar och lite justering. Vår uppgift var att hjälpa cyklister och gångtrafikanter😀 De är nästan värre än en del bilister😂. Udda dag för mej, kan man säja, men nyttigt! Dock trivs jag bättre ute på vägarna, där det är lite mera fart. Blir lätt rastlös när tempot blir ett helt annat ( mycket lugnare) med gående och cyklande😒 Men dagen har varit bra och faktiskt väldigt givande. Ibland lyckas jag med att vara på ”rätt ställe” när någon verkligen behöver mej. Jag tackar för ditt förtroende, kollega!

Ny har vi förflyttat oss till mitt rätta element och denna gången blev det Lönnsboda! Ser fram emot ett par roliga dagar med många goa kollegor!

Dagens roligaste skylt fann jag så klart i Malmö😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s