Göteborg idag

Jag och tre vakter från något annat bolag. Inte konstigt att jag inte hittade dem,,,,varselkläder: orange vaktväst: utan ärm, inte godkänt??? Komradio: ingen! Flagga:??????. En av dem kunde svenska, de andra: hjälpligt!!! De var dock duktiga på sitt jobb. Men, då kommer så klart en fråga,,,,, hur är det ens möjligt att det får vara så olika????De saker som är de allra viktigaste saknades. Min personliga åsikt är att det INTE är ok!

Längesedan jag var i Göteborg och jobbade, herreguuuud vilken trafik. Men så många trevliga bilister! Inte en enda otrevlig på hela dagen, tvärt om, jag har fått både ”hjärtan” och ”slängpussar” Hahaha, underbart😂

Uppföljning från gårdagens inlägg,,,, vakten mår bra och jobbar så klart! Fick berättat att t.o.m en av Skanskas chefer hade ringt och kollat så allt var ok. Eloge till den mannen👍 vet att fler har hört av sej men tyvärr inte vilka men de som läser detta vet ju😀

Sorgliga nyheter idag, en av drivkrafterna i företaget, har lämnat jordelivet. Mina tankar går till nära och kära i svår stund. Skänker er lite ljus och kärlek och önskar att det ger tröst. En ny stjärna har tänts på himlavalvet.

Jag tror det räcker för idag.

Var rädda om er och varandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s