Nån som har sett denna och vet vad den betyder???

🤔🤔🤔😀Alla måste ha sett den någon gång😂

Men vad betyder den och hur ska man tolka den?

Tror inte så många vet till vilken oerhörd hjälp den är egentligen.Så ni av mina läsare och följare som inte jobbar på vägen, detta är till er😀

Detta, goa vänner är ett anvisningsmärke, alltså den talar om VAR du ska köra!! Som skylten på bilden visar, ska du alltså köra på vänster sida om den, alltså,, där strecken pekar nedåt. Den talar också om att vägbanan blir smalare. Det är minsann inte så lätt att veta, tror inte ens de lär ut det när du övningskör! Jag fick i alla fall inte lära mej det. Det kan vara väldigt förvirrande att köra i ett stort arbetsområde, som det utanför Ljungby t.ex. Där lyckades till och med jag köra fel( tur det inte kom någon i det körfältet just då).

Hos oss som håller på med vägarbeten, är den röd och gul och används temporärt för att visa var ni ska köra! Lägg detta på minnet för då blir det mycket lättare att köra i arbetsområden😀 Känns det jobbigt??? Sakta då ner farten, andas och kolla skyltarna😂

I morgon blir det Jönköping igen. Vi taggar för en trevlig dag och duktiga bilister😂

Natti, ses här igen i morgonkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s