Nattpasset avklarat😀

Tingstadsmotet och vakta för de som gör nya refuger. Vi hade lite funderingar hur vi skulle klara det pĂ„ 3 pers men det funkade hur bra som helst! Mycket tung trafik och höga hastigheter, ortroligt nonchalant med tanke pĂ„ arbetet. Tack och lov sĂ„ avtog trafiken ganska fort och genast blev det mycket lugnare😀

Dock hade vi en incident med en bilist, frĂ„n icke-skidĂ„kande-nation som valde att brĂ€nna förbi en lastbil mellan en traktor och skyddsstaketet, vi försökte fĂ„ stopp pĂ„ den men dĂ„ valde han att köra över pĂ„ fel sida och runda vakten. Tur man har lĂ€rt sej att hoppa. AlltsĂ„ jag blir sĂ„ jĂ€vla trött pĂ„ sĂ„nt beteende😡 ingen som helst respekt för andras liv.

NÄvÀl, klockan 04 fick vi avsluta, glad för det för nu e denna donnan trött!

PĂ„ det igen i kvĂ€ll😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s