Av alla ställen…..

Så möter jag Niklas, gammal kollega, på macken i Mönsterås. Så roligt😀

Han har en konstig förmåga att dyka upp där man minst kan ana det!

Jag åker vidare ner mot Ålem för nästa stopp och träffar ytterligare kollegor. Jag blir bjuden på Carinas alldeles förträffligt goda smörgåstårta till lunch. Tack så mycket😍

Så nästa stopp blir svevia i Kalmar för info om kvällens jobb på Hansacity. Där finns det tydligen en korsning som kanske inte är optimal på en ”Black-Fiday”.

Det snöar och blåser men det är inte så kallt än. Det är väldigt mycket bilar, tror hela Kalmars befolkning är här😀

Efterhand som kvällen lider sjunker temp ner under 0-an så när vi slutar är det säkert ett par minusgrader och jag ska köra 30 mil hem. Vägen mellan Kalmar och Växjö var fan inte rolig att köra, blev lite bättre ner mot Ljungby och därefter var vägen fin. Normalt tar det ca 3 timmar att köra den sträckan men inte den här gången! Det tog 4 timmar, helt slut när jag kom hem och ändå stannade jag en stund för fika! Så nu håller jag helg😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s