Verbala överfall tycker jag inte om😡

Sorry vĂ€nner, men jag har bara inte orkat skriva😞

Uppe tidigare Àn i ottan för att hinna ge alla djuren mat och ned lite tur hann jag göra hÀlften av stallarbetet idag innan jag stack.

Vi har varit och vaktat vid olika stÀllen, tisdagen var ju riktigt rolig och det fina vÀdret bidrog sÄ klart till att allt gick lÀtt och smidigt. Jag var ocksÄ inom vÄran depÄ, sa hej till Stefan och fick en ny vaktvÀst. Min andra har varit med alldeles för lÀnge!

I dag har vi varit i Husie, fixat och grejat och till sist justerat inför morgondagens topplÀggning!

Jag Ă€r inte sĂ„ förtjust i att vara i Malmö, dels för att det hĂ€nder sĂ„ mycket dĂ€r och i vĂ„ran, nĂ„got utsatta position blir det vi, mĂ„nga gĂ„nger som fĂ„r ta skiten. Som idag,,,,, jag blir lika förbannad varje gĂ„ng nĂ„gon respektlös mĂ€nniska kallar mej för ”hora”och ”jĂ€vla fitta”😡 Men HallĂ„ AlltsĂ„, jĂ€vla mĂ€nniska och till rĂ„ga pĂ„ en servicemĂ€nniska dĂ„, Taxichaffis, inget ovanligt att det Ă€r just en sĂ„dan! DĂ€r stod han och gapade pĂ„ mej medans hans kund knappt ville hoppa in i taxin. VĂ„ran arbetsplats var enkelriktad och han körde in pĂ„ fel hĂ„ll, vilket tycktes vara helt ok frĂ„n hans sida, sen sket vĂ€l han i att det kom bilar frĂ„n andra hĂ„llet…..GE MEJ STYRKA😡😡😡😡

Jag ska vara i Malmö i morgon ocksÄ och jag hoppas verkligen att jag slipper sÄdana överfall, för det Àr, för mej, ett verbalt överfall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s