Rolig dag

Uppe med tuppen, eller kanske tidigare😀 Bästa frukosten ever,,,, not,,,,, kaffe och en cigg.

På plats kl 06, vände upp skyltar och satte ut öarna. Ganska mycket trafik på morgonen men den flöt på så fint. När morgonrusningen var avklarad kunde trafiken delvis flyta själv. Ny rush vid middagstid och senare när folk slutar sitt arbete blir det så klart en ny rush. Tycker bilisterna har varit tålmodiga och samarbetsvilliga idag och då är det så himla kul att jobba.vädret har varit helt ok med lite sol emellanåt och ibland tog vinden i så man höll på att blåsa omkull! Under ett tag var vi en man kort men det funkade ändå.

Vi blev också förärade med kaffe från ”lillebror”, välbehövligt och gott.

”Ärtan” har varit oss behjälplig med att resa omkullblåsta skyltar och vänligt meddelar oss att,,, nu har vi omledning från två håll,,,, man tackar och så då en man kort. Fungerade absolut över förväntan 😀

När de gör en sådan omledning från två håll det är då man får upp ögonen för hur mycket lastbilar det finns, ja och bilar med för den delen! För att få allt att flyta utan att få för långa köer skickades trafik åt vars ett håll, där det gick. På så sätt slapp trafiken som körde till höger att korsa och blockera vägbanan för de som kom från andra hållet och det funkade såååå bra. Det är då jag bara älskar mitt jobb😍när ingen behöver vänta så länge!

Klockan 18 gick vi av och trafiken skulle klara sej själv, kanske inte optimalt, enligt min åsikt, eftersom trafiken ännu var ganska tät. Såg att bilarna från Ljungbyhållet fick vänta väldigt länge på att bli ”utsläppta”, men arbetsdagen var slut kl 18 så det var inte mycket vi kunde göra åt det. Tur man inte är chaffis då för då tror jag att jag hade blivit tokig.

Tusen tack alla bilister som har tutat och blinkat, gett tummar upp och kommit med glada tillrop under dagen, det är guld värt, ska ni veta och det uppskattas verkligen🥰

Väl mött i morgon, nu ska denna pinglans sova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s