Från sol till snö och storm

Märkte redan i går kväll att vinden tilltog ordentligt. Så jag trodde jag var beredd på vad som komma skulle. Alltså så ska man ju bara inte tänka. Ösregn, snö och stormvindar, grenar från träden kom flygande, alla skyltar for åt pipsvängen. Inte ens lönt att resa dem upp igen, trillade så fort vi rest dem, till sist gav vi upp det! Det är första gången på fem år som jag har varit med om sånt skitväder. I helgen ska jag impregnera mina handskar för det var det enda av klädesplaggen som blev blöta rätt igenom nästan direkt😀 Nöden har ingen lag, heter det ju så man fick vara lite uppfinningsrik för att avvärja förfrysning av fingrar. Nya vantar i form av strumpor plastpåsar och raggsockor tillverkades i en hast och förmodligen till många bilisters nöje. Halvblöta ”håsååår” e fan inte å leka med,,,, Hahaha, jag döööör😂😂😂 hängandes från handen och liknade en fot, men händerna var torra i alla fall!! Tänk va lite som behövs för att det ska va roligt när det är som värst!

Trafikmässigt har det åter igen varit en väl fungerande dag, lite fler tjuriga bilister som inte uppskattar omledningar än igår, jag förstår dem men idag hade de gärna fått byta plats med mej i storm och snö. Då kanske förståelsen för vårat arbete hade ökat. Det är så enkelt att sitta i en bil och öppna fönstret 5 cm och gapa ”fuck you”, slyna och gud vet allt som kommer ur munnen på en del människor. Trötta mej😡 Ska dock tilläggas att det är få idag som uttryckt sej så, men det är så sorgligt,,, vi står där för eran säkerhet och för att få allt att flyta så smidigt som det bara går ju.

Största jublet idag blev det när vi fick sluta tidigare. Kunde inte ha kommit lämpligare! Fy fasen vad skönt att komma in i husbilen, göra varmt kaffe och få av sej alla blöta kläder. Att få känna värmen komma tillbaka i kroppen är en härlig känsla. Sen bara få dra hemmåt och hålla en tidig helg🥰

Ett P.s. till min ”Boss”!!!! Sannolikheten att jag har lärt mej Appen är ganska god. ”Damen” kan 😂

Tosig unge som förgyller tillvaron💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s