Jönköping, KAAAALLLLLT!

I måndags natt jobbade vi i nämnda ort, uppe på västsidan. Inte så ofta som man har en så fantastisk utsikt😀 De håller på att bygga om för en ny busslinje, lite för trångt just nu, vad jag förstod. Stjärnklart och huga, va kallt det var! Det är inte så ofta som jag behöver sätta på mej en massa extrakläder, hittade två handvärmare som kom väl tillpass.

Två små refuger togs bort, en ledning grävdes ner och till sist frästes gammal asfalt bort. Nästan ingen trafik. Dock hann det bli en liten rush på morgonkvisten innan vi gick av. Många arbetsfordon i området men trots det funkade morgontrafiken ganska bra. Några försökte dock köra förbi oss vakter men blev snabbt tillrättavisade utan att protestera. Värre med vissa cyklister som tror att reglerna inte gäller dem, fast de cyklar på vägen!

De få gånger som vi har varit ute detta året och jag ser redan en ny trend(kanske) är att allt fler nonchalerar oss vakter och försöker köra förbi oss. Kanske bör ha koll på detta lite eller åtminstone som vakt vara medveten och beredda på att detta kanske blir vanligare. Låt mej veta i så fall, e ni snälla.

Våra Komradios har levt sitt eget liv i natt, kanske på grund av kylan, då känns det alldeles förträffligt att jobba med kollegor som man känner väl, så även om radion inte funkar så funkar vi😀

Efter i natt ser jag fram emot säsongen som kommer,,,, det kan bara bli varmare nu, eller,,,,, snart är overallen ett minne blott😂 Fattar ni hur jobbigt det blir att gå på toa med alla de kläderna på???

Ååå, höll på att glömma,,,, det finns ju ett stort antal appar som vi ska logga in oss på när vi jobbar! Tänk om alla kunde enas om EN!!! Enligt min mening så hade mitt liv blivit MYCKET enklare då 😳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s