Alltså,,, den väckarklockan

Halv fem 😴 jag har nog inte vant mej än. Det behövdes kaffe,Big Time, kan jag lova! Alltid så i början av säsongen. Drar bort gardinen och så är det sååå härligt väder. Och med fåglar här är,,,, man blir bara glad.

Kör upp till där vi tror att vi ska vara och är där till halv 6, blev nån km fel, bara att åka vidare. En liten låda som skulle läggas, drog ut lite på tiden för verket inte funkade. Det gjorde inget egentligen för på ena sidan gick månen ner och på andra gick solen upp.

Till nästa ställe, samma som igår, det ”Stora jobbet”! Vi är två arbetslag och har utökat vaktstyrkan. Vi är 3 som delar på lots och vakt i min grupp plus den nya bommen(ljussignal, för er som inte vet). Jag gillar verkligen den, den är så lätt att till och med jag kan klara av den😂 och den funkar riktigt bra! Kommer bild i morgon😀

Så tar vi lite om hur bilisterna sköter sej. Trots att det är ”minst tusen” utfarter och folk kör ut hej vilt utan att tänka på att de faktiskt kör rätt ut i ett arbetsområde, så har det fungerat rätt hyfsat, de flyttar sej åtminstone när man kommer med lotsen. Beror så klart på alla ”blinkelampor”på biltaket. Det hade varit omöjligt att täcka upp detta området med vakter vid varje utfart och sätter man upp ”invänta lots skyltar” så skiter folk högaktningsfullt i dessa och bara kör ut, så resultatet blir som ovan och man får göra det bästa av det. Det har vi gjort! Många goa skratt åt alla tokigheter man ser. Jag bara älskar mitt jobb🥰 Passet avslutas med macka och kaffe, med Lena.

En något hungrig kollega😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s