Hurra, utan vinterjackan idag

Det var varmt redan i morse ju. Härligt! Asfaltering hela dagen, låååång sträcka genom hela byn. Någon av kollegorna räknade utfarterna på denna sträckan, 28 stycken!!!! Inte undra på att man jämt fick mötande trafik när man satt i lotsen😂 vi har haft fem olika öar utplacerade för att tas fram vid behov. Alltså så vi kunde flytta med efterhand som arbetet fortskred. Har funkat jättebra. Bra grupp som jobbar bra tillsammans. Det är så himla kul att jobba då. Inget är krångligt och behöver något lösas så fixas det snabbt! Till exempel om man plötsligt får ett enormt behov av något gott, japp då e de där, utan att man ens har knystat om det, med ett kexchoklad eller en bulle, aaaah jag blir bara så glad😍

Trafiken idag då,,,, ja-a, 28 utfarter,,,, ja i så fall har det gått RIKTIGT bra. Har väl varit några som kört i det nylagda, lämnat lite fina spår😳 det är nog inte så lätt för dem alltid! Jag stod vid ö&b ett tag, det kom för mycket trafik som vi var tvungna att hjälpa lite, tills asfalten hade svalnat. Så,,, mota ut bilister som körde i nylagt, ”laina” bilar höger och vänster, plocka in busar till ”lainen” och skicka ut dem på rätt håll EFTER lotsen och så blev det bättre.

Med all den trafiken som varit idag och de fakto att absolut ingen har gapat och skällt på mej, eller varit otrevlig och det är faktiskt ett rekord väl värt att notera. Tror jag gillar att jobba här på Öland 😀 Nu skriker kudden, måste sova! Natti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s