Förflyttat oss till Broby

Första natten avklarad,utan större missöden😀

En sak som jag har lagt märke till och som känns bli vanligare är,,, man ger information till bilister om var de ska köra. Till ex, du ska köra till vänster, ut på fel sida, (Max 100 meter) fram till lotsen som du ska följa, jag pekar på bilen med blinkande lampor och stor skylt. Den mängden info som ges är kort och VÄLDIGT tydlig. Kan säja att procenthalten av de som får detta budskapet och inte förstår, är betydligt högre än vi någonsin kunnat ana. Sorgligt men tyvärr sant. Försöker rannsaka mej själv och undrar om jag kunde sagt på nåt annat, mer lättfattligt sätt. Men nej. Kanske jag skulle ha upprepat mej då, tills jag blev blå i huvudet?

Vi har använt bommen i natt och den har fungerat kanon och fyller sin funktion,meeen, åh jag vet inte hur jag ska skriva detta utan att verka rasistisk, jag skriver det för att det är så det är och det är inget illa menat men de som ”rundar”bommen med rödljus är de som kanske tagit sitt körkort i ett annat land och inte har riktigt koll på våra regler och lagar.

Vi VET när vi har någon som har tagit sej förbi bommen och brukar stanna dem och konfrontera och upplysa dem, dels att det är förbjudet och att det kan vara förenat med stor fara att göra som de gör. Är man konstruktiv i sin kritik och saklig så brukar de ta att man säjer till, dock är det lite svårare för äldre män att ta det från mej😂😂

Nu är det snart dags för natt två och jag ska bege mej till arbetsplatsen för att hämta och tanka lotsbil. Hoppas på en lugn, välfungerande natt😀

Vacker sovplats, vid Tydingesjön, Tack snälla Pia, för att jag fick stå här😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s