Hur kan en natt kännas såååå lång,,,,

När allt går sååå bra. Nästan ingen trafik alls, snudd på tråkigt. Det är inte ofta som jag känner så. Bara trevliga människor och jag tror inte vi haft någon som kört mot rött😂 Vi har däremot sett många som tagit sej ett ”ärevarv” i rondellen, då de inte förstått hur de skulle köra. Då får man lov att dra på smilbanden!

Läggarlaget har kämpat på duktigt idag, trots lite missöde. Vi har lyckats tima bra med bytena av massabilar. Bra flyt på det hela, tycker jag.

Vi kunde också släppa hem tre av vakterna, tror de blev glada att få värma upp sina kalla händer och fötter i bilarna. Tack för hjälpen😊

Så nu till halv 7 är vi helt klara och borta från vägen. Jag har hört min kudde kalla på mej och nu är jag äntligen här, parkerad och färdig att inta horisontellt läge ett antal timmar. Så god natt till mej och god morgon till er andra!

Belöning efter en kall natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s