Så sista biten nu då

Tisdag, sista nattpasset på denna sträckan! Känns bra när man får vara med från början till slut. Våra bommar fick ju åka iväg för översyn och reparation, så vi fick utöka vaktstyrkan med en extra vakt. Nyutbildad frågvis ung man som gör ett gott intryck på oss. Jag har döpt honom till ”Iceman” eftersom jag är sååå himla dålig på att komma ihåg namn😀 önskar honom lycka till!

Natten har varit ovanligt lugn, jag hade lite tid och kunde hjälpa Clas att fixa skyltar och vikter. Bra med lite tungt arbete😀

Hämtade fika till oss och choklad till pågarna på läggaren, lite omtanke bara! Kul att göra när det uppskattas😀

Vi var klar vid 3-tiden och då körde jag vidare till Ljungby, några timmars sömn och sen ett kort pass där. Härligt att köra när man kan följa nattens övergång till dag.

I Ljungby skulle de fräsa, ca 600 meter tror jag det var. Roligt att träffa både gamla och nya kollegor igen! Glad att det inte blev ett fullt pass, det hade jag nog inte orkat! Det tog tydligen längre tid än de trodde., hörde jag!

Nu är jag tillbaka hemma igen efter en kort vecka!

Åh, måste berätta ju,,,,😂

Vi har ju en app där vi ska fylla i arbetstider och sånt där,,,,,,,, alltså,,,, jag var rödhårig innan,,,,, nu börjar jag skymta de gråa håren som den här inlärningsprocessen ger mej! Stackars min chef, som jagat mej med blåslampa för att få in tiderna(de är fixade nu). Appar är inte nåt som jag favoriserar precis. Jag blir så himla irriterad när jag inte kan å då är det inte ens lönt att försöka, utan att telen åker i backen😂😂😂😂

Sååååå, TACK Patrik, för ditt tålamod när mitt tryter🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s