Händelserik natt….

-jag ser ingenting, sa han som körde mot rött ljus men inte vågade köra förbi läggaren utan lots. Stod så klart i mitt körfält när jag kom med min kö. Nu har jag fan hört allt! Han måste ha sett läggaren i alla fall eftersom han inte vågade passera den. Jag blir så trött…. dessa genomskinliga, löjliga lögner. Jag vet att han rundat ön med rödljus och ändå ska,,,,, ursäkta,,,, fanskapet ljuga. Dessutom en lögn som är så usel att jag får ont i magen. Kan bara sucka,,,, finns inte ens en e-moj så visar vad jag känner,,, då är det illa😂

Våran bom har åkt i backen två gånger i natt och nu sa den upp sej. En gången var en olyckshändelse och andra gången vet i tusan vad det var. Jag mötte 3lastbilar och 4 personbilar som jag tyckte kom lite långt efter i föregående släpp. Kanske den första lastbilen,,,,men tyvärr ingen som gav sej tillkänna, hur uselt som helst. Egentligen förstår jag inte hur man kan välja att köra ner bommen när skadorna blir mindre på deras fordon om de klipper en piltavla i stället!

Bommarna blev hämtade när vi slutade, för vidare frakt till ”bommakuten”. Bra start på Björns födelsedag,,,, NOT! Kunde förära brodern min med lite födelsedagsgodis att avnjuta under färden, för det blev han som transporterar ”olyckskorparna”

Så en bom kort alltså, så vi fick turas om att vakta. Trots att vi står där, livs levande, försöker ändå en del bilister köra om i kön. Röd lampa, delux, rätt i nobban,,,,, då blir de tvungna att backa tillbaka. Hur kan man ens få för sej att försöka?

Ett tag blev det väldigt dimmigt. Svårt att se var man kör då, inga vita sträck att följa, fick ta sikte på gräskanten. Lite läskigt men sträck målas inte förrän arbetet är klart. Fick köra väldigt lugnt ett tag. Det blev bättre när gryningsljuset kom.

Fantastisk soluppgång i dimman. Jag tar med mej den bilden på näthinnan nu när jag hoppar i säng. Kudden kallar och jag är trött😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s