Huga,,, vilken värme

Kanske inte så roligt att gå ut och ställa sej på vägen i denna hettan i full mundering, jäklar vad varmt. Tänker på mina kollegor som har jobbat under dagen och inser att jag är lyckligt lottad som jobbar nattetid.

Det blev en ganska lång natt men med mycket färdigt, endast lite kvar till nattens pass.

Det har ju varit ganska många inblandade i denna rondellen men framåt natten var det bara vi och läggarna kvar,,,, allt blev helt plötsligt ”lugnt”😀

Hade en bilist under kvällen som undrade varför vi inte hade skyltat tillräckligt,,,, jag blev så full i skratt så jag fick bita mej i tungan innan jag öppnade truten och svarade vederbörande: har du inte sett några skyltar så tycker jag att du kan gå ur bilen, ge mej nycklar och eventuellt körkort (om du har något) så slår jag en signal till polisen. Ung ”påg” insåg snabbt sitt misstag och ändrade ansiktsfärg, dramatiskt!😂😂😂

Under morgontimmarna lades toppen till sist. Bilisterna kunde endast köra rakt fram, nja,,,, utom några då som försökte ta sej igenom den tillfälliga avstängningen i rondellen. Tvungna att låta asfalten torka lite, blir sååå fula märken annars. Att folk ens orkar tjabba om sånt så tidigt på morgonen. Hör till saken att de kunde ju ha kört ca 200 meter längre fram och svängt där! Jamen trötta mej! Ingen förståelse alls för det som faktiskt är deras nya väg. Ibland är folk väldigt egoistiska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s