Slutruschen….

Tävling i vem som kunde komma närmast i sluttid och den stackarn fick betala glassen! Stackars Djärv, det blev hans tid som passade bäst😂

Rolig natt och roligt blir det när man är så trött och fullständigt spårar ur!

Väldigt lite trafik under natten men de som rör sej ute då är,allt som oftast, inte särskilt trevliga, tyvärr!

Stannade en bilist som körde utan ljuset på och tänkte vara snäll att påpeka detta. Han blev precis rasande på mej,,,, stoppar du mej för att tala om det,,,,, oerhört syrlig i tonen och ögon som bara blixtrade av ilska. Kände hur jag själv ilsknade till ordentligt. Ja, vad förväntar du dej, sa jag, vi vill gärna se bilarna som kommer mot oss och du själv behöver se vägen. Kommer du dessutom i den hastigheten så,,, ja! Han lade plattan i mattan och drog därifrån. Lite senare kommer han tillbaka, fortfarande arg tydligen för han passerade mej med cm till godo. Jag mötte hans blick och åter igen ser jag vad vissa personer tänker. Han hade lika gärna kunnat köra på mej avsiktligt😡 Jag blir så frustrerad över denna respektlöshet. Och ja, tyvärr har ni nog gissat rätt igen😞 Något behöver förändras för det lär bara bli värre.

Sådan händelser sker i stort sätt varje dag och ibland flera gånger per arbetspass. Det är inte alltid jag vill eller orkar skriva om det men det är fan så mycket vanligare än ni kan ana. Dock tror jag att jag är ganska skonad om jag jämför med mina yngre kvinnliga kollegor.

Blir glad om ni vill höra av er med era erfarenheter. Det måste lyftas fram i ljuset om det ska bli någon förändring!

Nåväl!

Nu är jag i alla fall hemma igen efter en riktigt rolig vecka! Trött och sliten men mycket nöjd!

Ha en riktigt härlig helg så ses vi på vägen, nästa vecka! Thjoho Jönköping,,, här kommer vi🥰

Snabbmat på stående fot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s