Då får jag väl skriva lite då….

Vi började kl 06 med att skylta och sätta ut bommarna, lagom klara till 07 för att börja lotsa.Bommarna funkar alldeles utmärkt med de nya funktionerna. Vi har klarat nästan hela dagen utan regn, tack och lov. Hört från andra kollegor att de inte haft den turen, arma stackare! Fick morgonkaffe av vänlig medarbetare i utbyte mot lite cigg😂

Bilisterna här har varit ganska duktiga, bara lite problem med att hålla ihop köerna som stundtals har varit långa. Det är det svåraste momentet som vi har, tycker jag. Vissa köer hänger med bra, utan luckor,och med nästa kö kan det vara som förgjort att få dem att ”hålla ihop”. Då kvittar det hur sakta man än kör. Vi ska hålla bestämd hastighet och sakta ner till 20-30km förbi läggarna och ha kön samlad när vi passerar dem. Det är inte alltid så lätt. Så till er bilister som läser detta, tänk på att det är viktigt att hålla samma fart som lotsbilen. Det underlättar både för oss och er😀 Tänk också på att när bilar framför er svänger av så blir det ju en lucka, försök gärna fylla igen den om det är möjligt.

Bra dag och nu sitter jag här och är tacksam för att vi hann av innan störtregnet 🥰 vi hann till och med tanka lotsen innan helvetet brakade löst😂😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s