Så blev man regnduschad in på bara kroppen

Herreguuuud, vilket j-a ösregn det kom då. Tog inte lång tid att bli precis genomblöt. Det är en nackdel med att vara vakt, det enda som var torr var mina fötter 😂 Tur man har extrakläder! Bara att byta om efter det passet. Fick köra lots ett tag så jag tinade upp och kläderna hann torka lite i alla fall.

Det blev ett regnstopp ett tag, för det gick bara inte att asfaltera. Nästa skyfall kom strax innan vi slutade fick min kollega( med paraply) uthärda. Vi såg ut som halvdränkta katter båda två😀

Trots skurar ”de lux” så har vi kommit en bra bit idag. En varning på ena bommen men undrar om det inte varit nån där och pillat på den eller kört fram i tron att den skulle gå upp. Ingen fara, nollade den och sen funkade det igen.

Vi har haft några som kört i nylägget fast lotsen kört framför, jag förstår inte detta. Det kan inte göras tydligare,,,,, stor skylt på bilen ”lots, följ mej” plus piltavlor som visar på vilken sida du ska köra,,, hur kan det bli klarare???

Efterhand som veckan lider och ju senare på dagen det är så kommer man bara till en punkt där allt blir ”överroligt”, det börjar gärna lite lätt på onsdagskvällar strax innan vi slutar. Idag blev förväxling av färger på bilar väldigt roligt!!! Tänk själv,,,, sista bilen är en Grå Volvo! Det flesta gånger svarar man så den andre har uppfattat att man har hört,,,, idag blev det Blå Volvo…. och den stackaren som sa ”grå Volvo” försöker frenetiskt uttrycka rättelse ”ggggrrrrrååååå Volvo!!!! Jag döööör, jag bara dog, Hahaha,,, stackars Cilla! Sen var det ju igång, trött och spårar ur😀 I morgon har jag träningsvärk i magen, garanterat!

Cillas lunch😂😂😂😂😂
Cillas foto😂😂😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s