Så kommer det då…. äntligen

Sista inlägget innan semestern😂

Torsdags, vi började en halvtimme tidigare, allt på plats i god tid som vanligt. Bara att köra igång. Sista biten innan semestern.

Allt funkar som det ska,ännu!

Vi har några bilister som inte alltid gör som vi vill att de ska göra. T.ex. köra förbi lotsen,,,,, bilisten blir dock snart varse när lotsen blir tvungen att gasa upp för att komma förbi smitaren, innan läggaren och våra arbetskamrater där. Det står ju klart och tydligt, på stor skylt:LOTS,FÖLJ MIG! Hur svårt ska det va?????

Vi hade en sidoväg ”blåväg” kallar vi det för. På de vägarna måste det alltid stå en vakt. Bara för att lotsen inte ska få mötande trafik, så släpper vakten på sin trafik i lotsens riktning. Den första bilisten brukar vi prata med, vilket håll de ska åka,,,, blinkers brukar inte funka på alla bilar se! Denna gången satt vederbörande med mobilen klistrad i örat så klart och bad vakten att ”vänta lite”….. amen va f-n,,,, du kör i ett arbetsområde och pratar olagligt i telen. Get real 😡 vakten gjorde som också jag skulle ha gjort,,, vände direkt på klacken och gick därifrån. Alltså så nonchalant får man bara inte vara som bilist. Du är faktiskt i vårat arbetsområde, här finns många levande, hårt arbetande människor inom området. Lite respekt kan man faktiskt få begära. Sånt kan göra mej precis vansinnig😡

Lite senare på kvällen kommer nästa team som ska lägga sidoytor. Goa Gubbar från östra sidan av vårt land! ”Koffe” ville att jag skulle nämna det! Kul att ses igen,,,

De var klara samtidigt som vi och kunde därför åtnjuta lugn trafik då vi kunde lotsa samtidigt för dem. Ibland blir det bara så bra😀

Efter avslutat arbete några timmars sömn och sedan ska lots och Bommar till Ålem innan vi kan ta oss hem. Rökta räkor inhandlades i Timmernabben,,,, belöning för hårt arbete och fira semesterns intåg🥰

Goa kollegor med udda men bra lösningar på lutningsproblem 😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s