Jäklar vilken fart det blev i morse då,,,,

Ja, idag blev det snabbstart på morgonkvisten. När man har ”övat” så många gånger blir rutinen en vana! Fasen va kul! Sen att dagen inte funkade 100% hela tiden är nog ganska normalt. Lite strul med ena bommen tills vi kom på att något smarthuvud varit framme och pillat på knapparna, i tron att bommen skulle gå upp och ge grönt ljus. Livsfarligt😡 kunde gått riktigt illa. Fattar inte de som gör så hur farligt det kan vara? Jag kom med min kö i 70 km, fick meddelande via radion att det var bila på väg från andra hållet också. Tur med blåväg och vakt på mitten av sträckan, som kunde fånga upp. Tänk om vi hade möts vid läggaren med typ 50 bilar från vart håll. Jag blir så arg att jag kokar. När jag kom upp till ”olycksbommen” stod ett par där och väntade snällt, fast det var grönt. De fattade att något inte var rätt och stannade kvar. De fick massor av beröm och stort Tack🥰

Våran ”Asterix” fick åka till Växjö och hämta nya däck till sitt släp och nu blev det nog äntligen rätt sort,,, måtte de palla trycket nu då.

Våran ”sjukling”( hon med vätskeförlusten) har piggat på sej och hängt på så gott hon kunnat idag. Tur det finns dropp, hon kom tillbaka halv 3 i natt och såg betydligt bättre ut men så klart trött och lite medtagen. Så det blev inte många timmars sömn för oss.

Värmen har varit otrolig idag, ingen skugga någonstans. Trasig ac gör inte saken bättre. Märks också på humöret. Kommer man inte undan solen blir det lätt lite irriterat. Ska du då också ha fullt fokus på allt så ligger irritationen väldigt ytligt. Då måste vi påminna varandra att ta det lugnt!

Vatten, har varit dagens ämne,, dricka, drick, drick mycket, drick mer! 😂😂😂

Så när kvällen kommer närmre och solen sänker sej, så pustar vi ut och njuter av svalkan. När det till slut blir mörkt och vi är klara kan vi titta lite på den fantastiska natthimlen som är fylld med stjärnor och stjärnfall, vi såg till och med lite av kometen😀

Det blev en snabb kvällsfika och sen raka vägen ner i sängen. Natti alla😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s