Sista natten,,, denna veckan

En man kort och det märks direkt. Ibland skulle man behöva klona sej😂 med viss modifikation fick vi i alla fall till det. Lite kaosartad start blev det, troligen på grund av missförstånd. Vi vill inte gärna ha in alla maskiner innan vi stängt av. Löste sej snabbt och sedan var vi igång!

Jag ställde mej på en ”blåväg” strax innan bommen, där hade jag full översyn över ön men bilisterna såg inte mej. Vad tror ni händer??? Bommen är nere och bilist närmar sej, kör fram till ljuset, lägger i backen,( jag avvaktar) backar ut ur ön och kör runt den och bommen. Jag har en väldigt bra lampa, ( present från mannen min) så jag serverade ett kraftigt rött ljus och han blev nog lite chockad över att någon stoppade honom. Denna nonchalans och totala avsaknad av respekt för oss som jobbar på vägen kan göra mej fullständigt vansinnig. De har ingen som helst aning om att de kommet att möta en lotsbil i 70 km med ett stort antal bilar efter sej eller ett helt team av kollegor där en del av dem går eller sitter bara ett par steg ifrån körbanan som vi får använda som lotsar. 90% av de som gör så är tyvärr den kategori som vi inte får skriva om. Undrar om det finns någon bra lösning för att förändra detta?

Det har varit en ganska seg natt, det tar på en med fem nattpass på rad när man inte är riktigt ”inkörd” på nattarbete,,, blir garanterat lättare nästa vecka,,, då tar vi den sista biten här på vackra Öland🥰

Nu tänker jag hålla en kort helg tillsammans med ena barnbarnet och pållarna 😍

Efter regn kommer sol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s