Uuuuh, va segt det blev….

Riktigt kort helg, redan dags att köra. Klockan 14 satte jag mej i bilen med siktet inställt på Öland. Sista två nätterna här, sen är vi klara. Det är alltså söndag och vi ska jobba natt! Framme vid 18-tiden, hämtade lotsen som fått lite service. Upp till Rälla, där bommarna stått och laddat upp sej hos El-Per! Så nu är det dags för ”nattajobb”.

Vi har fått förstärkning av en extra kollega, det var ett tag sedan vi sågs. Alltid roligt när det är nån man inte sett på ett bra tag😀

Ganska långt till slutskarv, undrar om det funkar, vi måste ju vara av till 06. Men du jäklar vad det har rullat på bra, vi hade ganska god tid att få av allt innan tiden var ute. Kanonbra jobbat alltså😀

Det mesta har varit lugnt, trafikmässigt. Väldigt lite trafik om man jämför med förra söndagen. Det enda som störde den perfekta söndagsnattens var en mjölkbil från Arla som tyckte att man kunde skita i rödljuset. Han blev upplyst om sitt dåliga val😂

Så lite sömn nu då efter en ganska seg natt😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s