Så kan det gå när telen inte vill som jag vill så….

Det blev en ny, välbehövligt! Nu kanske det kan gå lite lättare 😀

Resultat av förra veckan blev då, nermejad bom,,,,2 gånger! Och den funkar, det är enastående! De är sneda och vinga men med lite ”tlc” så har de nästan återfått ursprungsutseendet 😂

Söndag natt då!

Lite extra folk, blåvägar att täcka upp. Fick ta sista biten på förra veckans sida,,, asfalten räckte inte ända fram. Snabbt avklarat! Sen uppstod ett litet problem,,,, var fasen blev fräsarna av? Blev ett litet avbrott där ett tag! Det löste sej och vi kunde köra igång. Tyvärr så kom vi inte så långt som vi skulle då. Det kanske vi kan jobba in i natt!

Vi testade också att ändra tiden lite på bommarna, dels för att se om det minskade risken för påkörning. Det fungerade inte på en så kort sträcka. Det blev väldigt långa ”glapp”. Eftersom marginalerna är så små med 2+1-väg är det svårt att köra så som ”THE BIG BOSS” vill. 😂 Med bommarna är det ju tänkt att lotsen ska fungera som en dubbel-lots. Egentligen kanske det inte är något problem men det blir väldigt mycket vajer som måste öppnas. Provade att sätta tillbaka på den tiden vi hade innan och då slapp vi risken med att möta eventuella långsamma eller de bilister som kom sent till bommen på grund av för lång ”öppettid”. Det blev mycket bättre!

Med hjärtat i halsgropen var vi av vägen i tid ”nästan”,,,,, bara ett par minuter över! Vi märker av trafikökningen redan vid 04 och här är inte lite trafik alltså.

sist men inte minst,,,,, för alla er som har undrat,,,,,ÄNTLIGEN, EFTERLÄNGTAD OCH SÅ VÄLKOMMEN😂😂😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s