Kort natt!

Men vad allt har fungerat bra 😀 När allt bara flyter, precis som det ska. Klara i tid för att få över läggaren innan 04. Nästa anhalt är Nybro. Det kan bli intressant!

Jag och min kollega blev lediga resten av natten. Tror inte vi är så bra på att ”släppa vajer”, däremot är vi experter på att ladda bommar 😂 så det blev våran uppgift!

Denna sommaren har varit väldigt udda mot vad jag är van vid. Att tacka ja till det här med bommarna har gjort att jag har sluppit bli attackerad av arga och elaka bilister! Det är endast ett fåtal gånger,då jag stått på en ”blåväg” inom arbetsområdet som det har hänt. Jag är så glad att jag tackade ja till detta försöket.

Jag vet att en del av mina kollegor alltjämt får utstå en hel del skit😞 Det är så tråkigt och jag lider verkligen med dem. Den dagen bilister förstår att vi är där för att hjälpa tycks vara långt borta, tyvärr!

Nu är det dags för oss också att förflytta oss,,,,, mot Nybro med fulladdade bommar. 🥰

Så nu drar vi 😂

Tack snälla El-Per för att vi har fått sova tryggt på eran gård och vakna till denna fantastiska utsikt 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s