Vitsen med att hålla kön intakt,,,,

Så slipper efterhalkande bilister hamna bakom fräsen!!!!

Det är något av det svåraste med lotsning,, att få folk att fatta att de ska hjälpa till att hålla ihop kön i den hastigheten vi kör i. Vissa ”släpp” funkar hur bra som helst och så ibland blir det näst intill katastrof när glappet blir för stort. Det är då en del bilister börjar ta egna beslut och det är det sista stället folk ska ta egna initiativ på. Så uppmaningen till alla bilister blir ju självklart,,,,, Hjälp till att hålla ihop kön, annars hamnar man kanske bakom nåt man absolut inte ska. Tänk om det hade varit bakom läggaren,,,,,,vilket jäkla liv det hade blivit då.

Så kanske ni tycker nu då -men varför kör ni inte saktare?? Då kan jag meddela att det spelar ingen som helst roll vilken hastighet vi kör i för det blir luckor i alla fall,,,, till och med när vi kör i 10km😩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s